Смартфони, шоломи, окуляри та планшети, що використовуються для польотів

Обговорюємо все, що пов'язано з БПЛА.
Правила форуму
Правила поки що пишуться. Головне не забувайте, що йде війна і не все можна писати на цьому форумі, оскільки він у вільному доступі. Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.

Правила роботи з форумом
Відповісти
Admin
Site Admin
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

Eachine EV800DM
390457172.jpg
390457172.jpg (29.78 Кіб) Переглянуто 2807 разів
Колір: Чорний
Вага: 320 г
Габарити: 170 х 150 х 80 мм

Комплект поставки: FPV очки • клеверная антенна • панельная антенна • зарядное устройство • кабель USB для зарядки • AV-вход/выход кабель • документация
Я купив собі тут https://www.aliexpress.com/item/1005005933136826.html

Якщо хтось носить окуляри, я наприклад, маю +1,5, то мені довелося купити на розкладці окуляри +6, щоб було нормально видно в шоломі. Але потім купив це Original Eachine EV800DM Optical Lens Zoom Screen Mannifier 3 Inch For FPV Goggles Video Headset Spare Part та окуляри стали не потрібними.
Admin
Site Admin
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

Є якийсь спосіб бачити детальніше розряд акумулятора в шоломі? Бо за тією шкалою він у мене майже завжди червоний, ніби повністю розряджений.
Бирд

Повідомлення Бирд »

шкала в шоломі часто неточна, особливо при використанні 1S акумуляторів. Щоб бачити точну напругу, рекомендую використовувати телеметрію через ELRS — вона дозволяє виводити реальні значення напруги на екран шолома або OSD. Якщо ваш дрон підтримує Betaflight, увімкніть Battery Voltage у вкладці OSD. Також можна налаштувати звукові або візуальні попередження при досягненні критичного рівня. Для мікродронів типу Mobula чи Air65 це особливо корисно, бо шкала часто показує «червоне» навіть при 3.7V.
Відповісти