Квадрокоптери - Вибір та порівняння
Правила форуму
Правила поки що пишуться. Головне не забувайте, що йде війна і не все можна писати на цьому форумі, оскільки він у вільному доступі. Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.
Правила роботи з форумом
Правила поки що пишуться. Головне не забувайте, що йде війна і не все можна писати на цьому форумі, оскільки він у вільному доступі. Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.
Правила роботи з форумом
Тоді ELRS треба дрон. Доречі, в мене були проблеми забіндіти мобулу до аппи. Допомігла порада з ФБ знизити частоту передавання пакетів на апі до 250 (по замовчуванню було 1000, та дрон не встигав)
Востаннє редагувалось 18 лютого 2024 14:51 користувачем DjonnyN, всього редагувалось 1 раз.
Додам ще пораду з власного досвіду. Купуйте відразу кофри чи ящики де плануєте все це зберігати. а ще вогнестійкий чохол під акуми. Наразі мій комплект виглядає так. Всі кофри з алі.
Напевно куплю спочатку таку https://vi.aliexpress.com/item/1005003424605212.html а то з фінансами погано, а там уже докуплю.
Не треба це купляти. Справа в тому, що lipo акумулятори треба зберігати в певній степені заряду. 3,8v інакше вони дуже швидко (навіть за тиждень на біля 10%) втрачають ємність. Та зарядка, яку я вказав має змогу заряджати або розряджати акуми до потрібної напруги. Є речі на яких не варто економити, в мене бюджет теж дуже стислий, тому все брав по мінімуму.
Я бачу що деякі радять антени міняти на Mobulu7
Ось тут дешевше знайшов https://vi.aliexpress.com/item/1005004559845682.html і тут якась зарядка вже у комплекті
DjonnyN,
Подивився відео про зарядку. Богатий функціонал.
Подивився відео про зарядку. Богатий функціонал.
Не бачив такого, можливо. Звїязок не пропадав, скоріш відео відвалювалось. Там маленька діполька до гори стирчить. Навить не здогадуюсь, на що її є можливість змінити. Знов таки вага там критична.
Та комплектна зарядка 29$ виходить.
Ваш варіант зарядки начебто справді крутіше. Куплю тоді тут такий варіант. там ще є такий варіант ELRS-1610, але я так розумію, що мені потрібен такий 2.4G ELRS RX ?
Посилання на то де купували е?