Шановне товариство маю таку проблему.
Не можу забіндити дрон. Коли нажимаю на пульті ExpressLRS то він переходить в режим loading. Пробував в налаштуваннях вкл. викл радіо модуль ,ниць не міняється. Порадьте як вирішити проблему
Пульт radiomaster TX12 MPM
Правила форуму
Правила поки що пишуться. Головне не забувайте, що йде війна і не все можна писати на цьому форумі, оскільки він у вільному доступі. Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.
Правила роботи з форумом
Правила поки що пишуться. Головне не забувайте, що йде війна і не все можна писати на цьому форумі, оскільки він у вільному доступі. Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.
Правила роботи з форумом
ViktorPcix, ось про це
Там якийсь із двох у вас вимкнений
Там якийсь із двох у вас вимкнений
-
Дякую.
Відео переглядав. Модуль включав, ситуація не мінялась.
Переглядав інет, кажуть що пульт TX12 MPM не підтримує ELRS бо там радіо модуль с2500 .
Підкажіть це може так бути.
Відео переглядав. Модуль включав, ситуація не мінялась.
Переглядав інет, кажуть що пульт TX12 MPM не підтримує ELRS бо там радіо модуль с2500 .
Підкажіть це може так бути.
ViktorPcix, Так, проблема може бути в тому, що пульт TX12 з радіо модулем CC2500 не підтримує ExpressLRS, оскільки модуль CC2500 використовується для протоколів, таких як FrSky, FlySky та інші, але не для ELRS.
Для використання ExpressLRS потрібен інший модуль, наприклад, SX1280 або подібний, який підтримує цей протокол. Ви можете встановити зовнішній модуль ELRS на пульт TX12, якщо хочете використовувати цю систему. У стандартній комплектації TX12 дійсно не має вбудованої підтримки ExpressLRS через радіомодуль CC2500.
Тому, якщо ви плануєте використовувати ExpressLRS, вам потрібно або замінити радіомодуль, або придбати зовнішній модуль, що підтримує цей протокол.
Для використання ExpressLRS потрібен інший модуль, наприклад, SX1280 або подібний, який підтримує цей протокол. Ви можете встановити зовнішній модуль ELRS на пульт TX12, якщо хочете використовувати цю систему. У стандартній комплектації TX12 дійсно не має вбудованої підтримки ExpressLRS через радіомодуль CC2500.
Тому, якщо ви плануєте використовувати ExpressLRS, вам потрібно або замінити радіомодуль, або придбати зовнішній модуль, що підтримує цей протокол.
Доброго часу доби!
Питання трішки не по темі посту, але про пульт radiomaster TX12. Я зовсім нічого не розумію в радіотехніці і в дронах, але вчусь літати в симуляторі. Суть питання полягає в тому, що стіки реагують в зворотному порядку топто ( коли тугну стік в гору дрон в симуляторі "Liftoff" сідає замість того щоб злетіти, коли тягну стік в право дрон литить в ліво.
Буду дуже вдячний якщо ви зможете мені вирішити цю проблему, на ютубі невдалось знайти жодних підскзок
Питання трішки не по темі посту, але про пульт radiomaster TX12. Я зовсім нічого не розумію в радіотехніці і в дронах, але вчусь літати в симуляторі. Суть питання полягає в тому, що стіки реагують в зворотному порядку топто ( коли тугну стік в гору дрон в симуляторі "Liftoff" сідає замість того щоб злетіти, коли тягну стік в право дрон литить в ліво.
Буду дуже вдячний якщо ви зможете мені вирішити цю проблему, на ютубі невдалось знайти жодних підскзок
Ситуація, яку ви описали — досить типова для початку. Найімовірніше, канали пульта визначаються у симуляторі неправильно або працюють у зворотному напрямку. Рекомендую спробувати таке:
1. Спробуйте змінити інверсію каналів у самому симуляторі Liftoff.
Зайдіть у Options → Controls → Controller Settings, виберіть ваш контролер і перевірте, чи є біля кожного каналу (Throttle, Yaw, Pitch, Roll) кнопка Reverse або прапорець інверсії. Якщо рухи працюють навпаки — увімкніть інверсію потрібного каналу.
2. Спробуйте підключити пульт до іншого симулятора
Так ви зможете зрозуміти, чи це проблема пульта або конкретно Liftoff.
Якщо й в інших симуляторах буде така ж ситуація — можливо, потрібно буде змінити налаштування безпосередньо в пульті (через EdgeTX або OpenTX).
Якщо буде потрібно — напишіть, яка у вас прошивка на TX12, і я підкажу точні кроки.