Де можна політати?
Правила форуму
Правила поки що пишуться. Головне не забувайте, що йде війна і не все можна писати на цьому форумі, оскільки він у вільному доступі. Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.
Правила роботи з форумом
Правила поки що пишуться. Головне не забувайте, що йде війна і не все можна писати на цьому форумі, оскільки він у вільному доступі. Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.
Правила роботи з форумом
Де можна політати?
Тут пишіть, де можна політати не порушуючи закон. Можливо можна домовитись щоб спільно орендувати якесь приміщення та політати групою.
- Alexander Sheremet
Де можна політати?
Я літав у дитсадочку, у центрі дитячої творчості та у розважальному центрі Апекс у Львові. Попередньо, звичайно, показав присутнім дроненятко, розказав, що збираюсь робити, і спитав, чи ніхто не проти.
Ще літав у офісі, де мене всі знають, і нас трохи спільнота там.
В мене вуп 65 мм, радіо схоже на геймпад (бетафпв lite radio pro) і окуляри з очами. Ще буває підключаю юсб приймач до нотбука щоб цікавим теж було видно, що відбувається.
Ще літав у офісі, де мене всі знають, і нас трохи спільнота там.
В мене вуп 65 мм, радіо схоже на геймпад (бетафпв lite radio pro) і окуляри з очами. Ще буває підключаю юсб приймач до нотбука щоб цікавим теж було видно, що відбувається.
Де можна політати?
Порадьте який купити.Alexander Sheremet писав: ↑12 березня 2024 23:20 Ще буває підключаю юсб приймач до нотбука щоб цікавим теж було видно, що відбувається.
- Антон Куниченко
Де можна політати?
Відповідь, яка звучала вже сотні разів - ніде!
А там де можна, ніхто в інтернеті не розкаже! Бо це будуть навчальні полігони від школ, військових частин та інших НЕПУБЛІЧНИХ та офіційних об'єднань!
Не можна просто так зібратися і політати. Це стаття. Не штовхайте колег під кримінальну відповідальність.
Знайти можливості можна (закриті стадіони, склади, цехи). Але не треба ці місця розкривати в інтернеті!
А там де можна, ніхто в інтернеті не розкаже! Бо це будуть навчальні полігони від школ, військових частин та інших НЕПУБЛІЧНИХ та офіційних об'єднань!
Не можна просто так зібратися і політати. Це стаття. Не штовхайте колег під кримінальну відповідальність.
Знайти можливості можна (закриті стадіони, склади, цехи). Але не треба ці місця розкривати в інтернеті!