Зарядний пристрій SkyRC B6 Neo
Правила форуму
Правила поки що пишуться. Головне не забувайте, що йде війна і не все можна писати на цьому форумі, оскільки він у вільному доступі. Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.
Правила роботи з форумом
Правила поки що пишуться. Головне не забувайте, що йде війна і не все можна писати на цьому форумі, оскільки він у вільному доступі. Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.
Правила роботи з форумом
Е таки акумулятори
заряджаю таким пристроєм для Mobula7. Я так розумію, що це означає, що я повинен виставити 1.5 Ампера на зарядці?
Т.е. тут?
А це означає, що можна заряджати тільки один акумулятор і потрібно виставляти перемичку. І тут не можна всі 4 вставити, а розраховано лише на певний тип акумулятора кожна перемичка?
Т.е. тут?
А це означає, що можна заряджати тільки один акумулятор і потрібно виставляти перемичку. І тут не можна всі 4 вставити, а розраховано лише на певний тип акумулятора кожна перемичка?
0,3-0,4А та перемичку на 4 штуки
Воно подає зарядному як 4s батарею.
task: balance charge !
Воно подає зарядному як 4s батарею.
task: balance charge !
Тобто виставити менше ампер ніж 1.5 я виставив і перемичку на 4 позицію і заряджатиметься 4 стразу?
А що це може бути? Другий акумулятор розряджений намагаюся поставити на зарядку і таке.

Щось не вірно підключив.
Та щось не можу зрозуміти. Чи контакти чи ще щось начебто підключаю нормально, але потім раптом запрацювало. Так як там в результаті можно 4 відразу акумулятора під'єднати та поставити перемичку в першу позицію і будуть все заряджатися або потрібно поставити перемичку в 4-ю позицію. У мене вдалося лише по одному заряджати і перемичка в першій позиції. Від зарядки бука начебто заряджає швидко я поки налаштовував навіть не зрозумів начебто хвилин 15-20
Цей? Тут контактів мало. Чи це так потрібно? Або потрібно в центр підключити так, щоб по краях залишилися контакти не підключені?
Т.е. я тут выставляю 0.4А ?
Ну ось знову. Розряджений зняв, підключив і така сама хрень. Вимикаю живлення, що виходить із зарядки. Перепідключаю акумулятор. І працює. І так буває купу разів потрібно зробити поки запрацює.