Відео курси з ютуба

Цей розділ форуму присвячений навчальним матеріалам і підручникам, які допоможуть як новачкам, так і досвідченим пілотам дронів підвищити свої знання та навички управління дронами. Тут ви знайдете широкий спектр ресурсів, від базових понять та керівництв до складних технік польоту та відеозйомки. Ця інформація буде корисною для тих, хто хоче вдосконалити свої уміння в управлінні дронами, розширити можливості використання дронів у різних сферах, а також для ентузіастів, які прагнуть дізнатися більше про технічне обслуговування та модифікацію своїх апаратів.
Правила форуму
Правила поки що пишуться.
ГОЛОВНЕ НЕ ЗАБУВАЙТЕ, ЩО ЙДЕ ВІЙНА І НЕ ВСЕ МОЖНА ПИСАТИ НА ЦЬОМУ ФОРУМІ, ОСКІЛЬКИ ВІН У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ.
Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.

Правила роботи з форумом
DjonnyN

Відео курси з ютуба

Повідомлення DjonnyN »

Як дивитися відео англійською з голосовим перекладом російською (Post by Євген #36)

Переглянув досить багато різних навчальних відео, але на мою думку найкращій:
Він англійською, але субтитри з перекладом доступні.
Ділимось корисними плейлистами.
Євген

Як дивитися відео англійською з голосовим перекладом російською

Повідомлення Євген »

DjonnyN писав: 17 лютого 2024 00:05 Він англійською, але субтитри з перекладом доступні.
Если воспользоваться VPN и в Яндекс браузере открывать видео на ютубе, то можно включить перевод на русский который будет озвучиваться голосом. Очень удобно чтобы не читать субтитры.
Володимир Д

Відео курси з ютуба

Повідомлення Володимир Д »

DjonnyN писав: 17 лютого 2024 00:05 Переглянув досить багато різних навчальних відео, але на мою думку найкращій:
Мені сподобалися ці уроки.
DjonnyN

Відео курси з ютуба

Повідомлення DjonnyN »

Евгений писав: 17 лютого 2024 03:34 Если воспользоваться VPN и в Яндекс браузере открывать видео на ютубе, то можно включить перевод на русский который будет озвучиваться голосом. Очень удобно чтобы не читать субтитры.
Ото ще яндекса на комп'ютер ставити....
Admin
Site Admin
Контактна інформація:

Відео курси з ютуба

Повідомлення Admin »

DjonnyN писав: 18 лютого 2024 12:42 Ото ще яндекса на комп'ютер ставити....
Я заради того щоб послухати курс, ризикнул...
Admin
Site Admin
Контактна інформація:

Відео курси з ютуба

Повідомлення Admin »

Тут ще добрі уроки людина робить. Вже є кілька.

Admin
Site Admin
Контактна інформація:

Відео курси з ютуба

Повідомлення Admin »

DjonnyN писав: 17 лютого 2024 00:05 Він англійською, але субтитри з перекладом доступні.
Думав зробити переклад його відеороликів, використовуючи Яндекбраузер і викласти. Плюс цього це те, що перекладає автоматом і добре читає. Мінус те, що це російською мовою. Росіяни можуть, використовуючи сервіс Яндекса, дивитися відео в перекладі. Відео ці хотів викласти на своєму ютубканалі і зробити перегляд тільки за посиланнями з форуму.

Написав цьому блогеру, щоб запитати у нього дозвіл. Від мені відповів що у нього був ютубканал російською через війну він його закрив і оскільки вважає FTP дрони зброєю, то не хоче щоб його відео були російською. Я написав йому щоб запитати дозвіл перекласти українською. Чекаю на відповідь і думаю як тепер це зробити. З Яндексбраузером це було б мені під силу, а тепер не знаю, як це зробити. Пишіть, що думаєте з цього приводу і пропонуйте варіанти.
Al2024_02

Відео курси з ютуба

Повідомлення Al2024_02 »

LoRa для розробникив:
https://www.youtube.com/watch?v=60bJfvHETnA
Відповісти