Відео курси з ютуба
Правила форуму
Правила поки що пишуться.
ГОЛОВНЕ НЕ ЗАБУВАЙТЕ, ЩО ЙДЕ ВІЙНА І НЕ ВСЕ МОЖНА ПИСАТИ НА ЦЬОМУ ФОРУМІ, ОСКІЛЬКИ ВІН У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ.
Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.
Правила роботи з форумом
Правила поки що пишуться.
ГОЛОВНЕ НЕ ЗАБУВАЙТЕ, ЩО ЙДЕ ВІЙНА І НЕ ВСЕ МОЖНА ПИСАТИ НА ЦЬОМУ ФОРУМІ, ОСКІЛЬКИ ВІН У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ.
Пропонуйте свої ідеї з приводу того, як у таких умовах дотримуватися безпеки.
Правила роботи з форумом
Відео курси з ютуба
Як дивитися відео англійською з голосовим перекладом російською (Post by Євген #36)
Переглянув досить багато різних навчальних відео, але на мою думку найкращій:
Він англійською, але субтитри з перекладом доступні.
Ділимось корисними плейлистами.
Переглянув досить багато різних навчальних відео, але на мою думку найкращій:
Він англійською, але субтитри з перекладом доступні.
Ділимось корисними плейлистами.
-
Відео курси з ютуба
Я заради того щоб послухати курс, ризикнул...
Відео курси з ютуба
Тут ще добрі уроки людина робить. Вже є кілька.
Відео курси з ютуба
Думав зробити переклад його відеороликів, використовуючи Яндекбраузер і викласти. Плюс цього це те, що перекладає автоматом і добре читає. Мінус те, що це російською мовою. Росіяни можуть, використовуючи сервіс Яндекса, дивитися відео в перекладі. Відео ці хотів викласти на своєму ютубканалі і зробити перегляд тільки за посиланнями з форуму.
Написав цьому блогеру, щоб запитати у нього дозвіл. Від мені відповів що у нього був ютубканал російською через війну він його закрив і оскільки вважає FTP дрони зброєю, то не хоче щоб його відео були російською. Я написав йому щоб запитати дозвіл перекласти українською. Чекаю на відповідь і думаю як тепер це зробити. З Яндексбраузером це було б мені під силу, а тепер не знаю, як це зробити. Пишіть, що думаєте з цього приводу і пропонуйте варіанти.