Симулятор FPV Kamikaze Drone

Admin
Site Admin
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

Ось записав невелике ознайомлювальне відео версіі 2.0
Не звертайте увагу на форму військових. То орки просто натягли чужу форму.

Посилання на steam не даю так симулятор кацапский. Короткий опис далі. Взяв тут

===========================================================
Пивіт народ.
Відео для тих хто хоче симулятор приближений до військових реалій, АЛЕ Є НЮАНС, ЦЕ ОРЧИЙ СИМУЛЯТОР. Він знаходиться у вільному доступі в Steam тому ми з Денис Дольф вирішили його злити щоб недавати руzачкам заробляти, та і нема нічого поганого в тому щоб викристовувати напрацювання ворога проти нього.
Тому беремо наздоров'ячко(якщо вам не бридко до цього торкатися), тренуємось, втілюємо в життя.
Від себе додам що квади в житті відчуваються трішки інакше, але основний принцип передано вірно.
Якщо ви нехочете цого руzzкого шматка коду, буде ще 3 звичайних симулятори в описі.
Якщо корисно то з вас лайк, якщо ні то як завжди можете напихати пі?юнів в коментарях.
ВСІМ УСПІХІВ !!!
Завантажити тут Версія 0.1.4
===========================================================
Тут еще (Версія (0.2.1) [Portable]) У цій версії вже важливо потрапити у вразливе місце, а не просто в БТР. Можна вибрати дрон та боєприпас. А також можна вибрати на FPV дрон, а Мавік. Ну, це якщо я правильно зрозумів. Я в цьому не дуже розуміюся. Напишіть свої коментарі.

FPV Kamikaze Drone v0.3.1222

Я ДАЮ ДЖЕРЕЛА. САМІ ПРИЙМАЙТЕ РІШЕННЯ ЩО ВСТАНОВЛЮВАТИ.
Admin
Site Admin
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

Альона Дмитришина писав: 21 січня 2025 15:41 Вітання! а шо з симулятором? як скачати 0.3 версію торент файла немає(
тут Симулятор FPV Kamikaze Drone (Post by Миша Кашенков #278)
Відповісти